FINANCIEEL INZICHT (voorheen Go for Finance)

Het begeleidingstraject rond financieel inzicht is er zowel voor iedere ondernemer die op zoek is naar kapitaal voor de opstart van een onderneming of de verdere uitbreiding ervan als voor ondernemers die een beter inzicht willen krijgen in hun financiële situatie in functie van het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Jouw UNIZO-adviseur analyseert samen met jou je huidige cijfers en legt duidelijk uit hoe je die het best interpreteert. Daarna stippelen jullie samen een traject op maat uit. Wat zijn de mogelijkheden?

  • Inzicht in de kostenstructuur verschaffen
  • Een financieel plan met oog op groei opstellen
  • Advies over jouw prijsbeleid
  • De financiële haalbaarheid van een overname in kaart brengen (voor een waardebepaling kan je terecht bij overnamemarkt.be)
  • De rendabiliteit van een activiteit nagaan
  • De financiële mogelijkheden van een nieuwe aanwerving onderzoeken.
  • Financieringsnood? Samen op zoek naar de geknipte financiering voor jouw project

Tot slot helpt jouw adviseur eveneens bij de voorbereiding van een kredietdossier. En bovenal – hij duimt mee voor een positieve uitkomst.

Je start met je coaching op het moment dat het jou past.

Het volledige begeleidingstraject rond financieel inzicht biedt jou een intakegesprek, 7 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Dit over een maximale doorlooptijd van zes maand. Na het ontvangen van het eindrapport ben je gepokt en gemazeld om zelf verder succesvol te ondernemen.

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject aan voor slechts 230 euro excl. btw (dit is slechts een fractie van de totale waarde van het traject).

Wij kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan.

Ook nu, tijdens en na corona nemen wij graag samen met jou je financieel plan onder de loep of stellen er samen eentje op, zodat je financiële planning ook nu optimaal kan verlopen.

 Maak kennis met de diverse financieringsmogelijkheden en krijg inzicht in de cijfers van je onderneming. Wedden dat je in geen tijd meepraat met je boekhouder?

 Interesse? Schrijf je hier in

Hoe is het met jouw financiële kennis gesteld?

Voor jou als ondernemer is het van cruciaal belang dat je de cijfers van je zaak helder en correct kan interpreteren en analyseren om te weten wat je mogelijkheden, valkuilen en werkpunten zijn. 

Een goede boekhouder kan en doet veel, maar ook jouw inzicht is van uiterst belang, want uiteindelijk ben jij het die de beslissingen neemt.

Benieuwd of het met jouw financiële kennis wél goed gesteld is?

(Opgelet, werkt enkel bij geaccepteerde marketing cookies)

"Slim groeien, zonder aandelen af te geven"UNIZO Financieel inzicht

Een bedrijf opstarten? Dat begint met een goed idee. En dat had Nick Koopmans (29) toen hij de bvba Pixelvision oprichtte in 2015. Want software die objecten en gezichten herkent? Daar is een markt voor. Bovendien had hij als tew’er voldoende affiniteit met cijfers. Maar om te voorkomen dat hij naast zijn schoenen zou gaan lopen, wilde hij een realitycheck. Die kreeg hij via UNIZO's begeleiding rond financieel inzicht.

Lees de volledige getuigenis

 

"Het traject van UNIZO kwam precies op het juiste moment"

UNIZO Financieel inzichtMet Bertoy heeft Bert een missie: “Bertoy believes in quality toys wrapped in a premium service”. Kortom, speelgoed verdelen op een sexy, toffe en vlotte manier. Dat het werkt, bewijst de jaarlijkse groei van de speelgoedgroothandel. Alleen goed nieuws dus … maar toen weigerde de bank mee te groeien.

Lees de volledige getuigenis

 

UNIZO financieel inzicht hielp America Clean met financiënUNIZO Financieel inzicht

Als vader Ludo door familiale omstandigheden zijn eenmansbedrijf America Clean wil stopzetten, ziet zoon Brecht zijn kans. Hij neemt het bedrijf over én maakt er een succesverhaal van. Met de groei stijgt ook de noodzaak om de financiën gerichter te beheren. Hét moment om van start te gaan met het traject rond financieel inzicht van UNIZO. 

Lees de volledige getuigenis

Contact

Welke begeleiding past bij jouw ondernemersnoden? 

Contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750