In deze begeleiding screent een ervaren UNIZO coach zowel jou als jouw onderneming. Jouw coach staat klaar om je bij te staan in de uitdagingen die je tegemoet komen. Ze bieden je een klankbord en stippelen samen met jou een visie uit voor de toekomst van jouw onderneming. Op basis van een situatieschets helpen ze jouw huidige business in kaart brengen. Samen met je coach bekijk je jouw bedrijf vanop afstand en zet je cruciale stappen in de ontwikkeling van je bedrijf.

Deze begeleiding werd uitgewerkt in samenwerking met Antwerp Management School. AMS ontwikkelde te tools en methodiek die de coaches bij bedrijven toepassen. AMS zal in een later stadium verder onderzoek doen op basis van de resultaten uit deze trajecten.

Samen met jou bouwt UNIZO het ideale begeleidingstraject voor jouw onderneming. Laat je gegevens achter en geef kort jouw uitdagingen mee. Wij zullen je contacteren om samen met jou een traject op maat uit te werken.

Deel jouw uitdaging met ons

Wie ben jij?

 • Je bent een ondernemer met groeiambities
 • Je wil de organisatiestructuur van jouw onderneming versterken
 • Je onderneming kreeg een tegenslag te verduren en je wilt die verwerken
 • Je overweegt om je bedrijf over te dragen

Wat kan je verwachten?

 • Jouw begeleidingstraject wordt volledig op maakt gemaakt van jouw uitdagingen.
 • Samen met je coach ga je één op één aan de slag.
 • Tijdens jouw individueel traject krijg je inzicht en advies opgesteld voor jouw onderneming.
 • Je ontvangt een actieplan met strategische en onderbouwde adviezen waarmee je zelf verder aan de slag kan.

De begeleiding Strategie en Groei kan je aanvatten wanneer je wenst. Jouw afspraken worden gepland volgens jouw beschikbaarheid en die van je coach. Je traject bestaat uit minstens één module van 12 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Het traject loopt over enkele weken tot maanden.

Hoe verloopt jouw traject?

 1. Jouw verwachtingen en noden worden in kaart gebracht tijdens een intakegesprek met je coach. 
 2. Je maakt samen met je coach een analyse van je bedrijf tijdens een viertal intensieve gesprekken. Hier bekijk je eveneens de manier waarop je jouw bedrijf leidt.
 3. Op het einde van het traject krijg je een rapport met de conclusies van de bedrijfsanalyse en jouw strategische richting voor de toekomst.
 4. In een opvolggesprek bekijk je met jouw coach waar je als ondernemer staat na het volgen van het traject en wat je verdere noden zijn.

Hoeveel kost het?

 • UNIZO-leden: 950 euro excl. btw
 • Niet-leden: 1.210 euro excl. btw
 • Extra deelnemer? Per persoon: 500 euro excl. btw.

Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs. Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches.

OPGELET: Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel?

Het deelnametarief dat je in de rechterkolom ziet, geldt enkel voor ondernemers die gevestigd zijn in het Vlaams gewest. Dat komt omdat het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) deze begeleiding subsidieert voor bedrijven in Vlaanderen.

Ben je enkel gevestigd in het Brussels gewest, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou. (dus niet via de inschrijflink hiernaast!)

Is dit toch niet het begeleidingstraject dat je zoekt?  Ontdek onze andere begeleidingen

Praktische informatie

Online of UNIZO-kantoor naar keuze
950 EUR excl. btw UNIZO-lid
1.210 EUR excl. btw Niet-lid

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

Nuttig voor jou