Wat kan je verwachten?

Elk Talent aan Boord is een HR-begeleidingstraject waarbij we jou begeleiden om openstaande vacatures in jouw onderneming in te vullen door talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zorgen er samen voor dat de HR-structuur en werkvloer volledig klaargestoomd zijn zodat deze talenten op een inclusieve manier verwelkomd worden én op lange termijn werkzaam blijven in jouw bedrijf. We kijken naar jouw noden als onderneming op vlak van personeel en diversiteit en inclusie.

Voor wie?

 • Je bent ervan overtuigd dat inclusie en diversiteit een meerwaarde betekenen voor jouw onderneming en de maatschappij.
 • Je bent bereid om kwetsbare profielen aan te werven.  

  Hoe gaan we te werk?

  1. We informeren jou over het traject en doen met jou een intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we een kijkje naar de huidige situatie op vlak van personeel en hoe diversiteit en inclusie leeft op dit moment binnen jouw onderneming.
  2. We stellen een team van experten samen (afhankelijk van jouw noden) en maken een actieplan op. Samen met jou gaan we aan de slag om deze actiepunten uit te werken.
  3. Op het einde van dit veranderingstraject bekijken we de behaalde resultaten en evalueren we of er nog begeleiding nodig is.

     

    Praktische informatie

    Gratis

    Nuttig voor jou