UNIZO Retail: Aanbod voor winkelhiers met beide voeten in de toekomst

unizo_winkelhierlied

De sector van detailhandel evolueert razendsnel. De manier waarop we shoppen is drastisch veranderd. De groei van (internationale) e-commerce en de trend van digitalisering zetten de sector op zijn kop.

In 2018 besteedden de Belgen 8 miljard euro in winkels en webshops uit het buitenland. Dat geld vloeit weg uit onze economie en komt niet meer terug. Met de Winkelhier-campagne roept UNIZO consumenten op om te winkelhieren, te kopen bij ondernemers van hier. Zo investeren ze in jobs en mensen uit hun buurt, niet in dozen uit het buitenland.

Tegelijk moet je zelf als winkelhier ook blijven investeren in de aantrekkingskracht van je zaak, en daar wil UNIZO Retail je bij helpen. Met de Winkelhier Academie, Webinars, en een divers aanbod aan informatie, sessies en begeleiding ondersteunen wij jou in deze hectische tijden. UNIZO Retail brengt een aanbod om jou als zelfstandige ondernemer in de retail te helpen om al die uitdagingen om te zetten in opportuniteiten, de omzet van je zaak te verhogen en je te onderscheiden.

UNIZO Retail - voor winkelhiers

Contactgegevens
T: 02 21 22 678 (Ondernemerslijn)
Mail: retail@unizo.be
Facebook: @unizoretail en @winkelhier
Twitter: @unizoretail

Meer info: E-commerce, Handelszaak, Winkel, Webshop, E-commercelabel