Internationaal

Internationale ambities? Zoekt u een stevig opleidingstraject, nuttige contacten, het juiste netwerk, een begeleidingstraject op maat of persoonlijk advies? Dan is UNIZO Internationaal uw partner! Ontdek hieronder hoe wij u graag verder helpen.

Advies op maat

Zakendoen met Turkije 

UNIZO Internationaal organiseert op 26 maart een infosessie met inspirerend panelgesprek over zakendoen met Turkije!
Ken je deze markt nog niet of slechts in beperkte mate? Dan laten wij jou kennis maken met de Turkse markt! Wij laten je kennis We geven een overzicht van de opportuniteiten, de valkuilen, succesvolle sectoren, … Ook laten we een aantal ervaren ondernemers en exporteurs aan het woord. Zij delen met veel enthousiasme hun leerrijke (succesvolle én minder succesvolle) ervaringen met deze markt. Het geheel wordt afgerond met een toelichting over het begeleidingstraject voor beginnende exporteurs door onze partners van Flanders Investment & Trade!
 

 


 

 

Activiteiten voor internationaal ondernemen

26 mrt 2019

Wil je ook in Turkije zoete broodjes bakken?

Berchem / Netwerkactiviteit / KMOUNIZO Internationaal
Samen naar een nieuwe exportmarkt
27 mrt 2019

Contactdag Oostenrijk, Slovenië, Bosnië-Herzegovina, Zwitserland

Leuven / Netwerkactiviteit / KMOUNIZO Internationaal
Bespreek gratis uw exportplannen naar Oostenrijk, Slovenië, Bosnië-Herzegovina of Zwitserland met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit deze landen. ...
03 apr 2019

Klaar voor Brexit

Brugge / Netwerkactiviteit / KMOUNIZO Internationaal
UNIZO zet mee de schouders onder het Brexit Actieplan van de Vlaamse regering om de weerbaarheid van Vlaamse ondernemingen tegen de gevolgen van Brexit te verhogen. ...
09 mei 2019

Contactdag Peru, Chili, Argentinië, Mexico en Brazilië

Berchem / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Bespreek gratis uw exportplannen naar Peru, Chili, Argentinië, Mexico en Brazilië met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit deze landen.
15 mei 2019

Contactdag Peru, Chili, Argentinië, Mexico en Brazilië

Leuven / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Bespreek gratis uw exportplannen naar Peru, Chili, Argentinië, Mexico of Brazilië met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit deze landen. ...

Publicaties voor internationaal ondernemen

Tools voor Internationaal

Webinars

Hieronder vindt u een selectie van onze webinars:

 

Lid worden

Wilt u nog vlotter zaken kunnen doen over de grenzen heen? Blijf dan goed geïnformeerd, verruim uw netwerk en laat u inspireren door de ervaringen van uw collega-ondernemers.

Met een aansluiting bij UNIZO, krijgt u tal van voordelen en dienstverlening. En nog meer in het bijzonder ook alle dienstverlening van UNIZO Internationaal:

  • Fikse kortingen op seminaries en andere acties van UNIZO Internationaal
  • Kortingen op uw deelname aan de opleidingen Masterclass Exportmanagement, Exportformaliteiten, Importeren volgens de regels van de kunst e.a.
  • 40% korting op uw aankoop van het e-book ‘Snel op weg naar het juiste Exportdocument’
  • UNIZO lobbyt voor een eerlijker ondernemersklimaat voor u als Vlaamse KMO. Weg met de oneerlijke handicaps t.o.v. uw concullega’s in het buitenland.
  • 24/7 kunt u terecht met al uw vragen rond internationaal ondernemen: import, export, investeren, juiste partners vinden …
  • U houdt de vinger aan de pols via de gratis nieuwsbrief

Lid worden