Internationaal

Internationale ambities? Zoekt u een stevig opleidingstraject, nuttige contacten, het juiste netwerk, een begeleidingstraject op maat of persoonlijk advies? Dan is UNIZO Internationaal uw partner! Ontdek hieronder hoe wij u graag verder helpen.

Advies op maat

Ontmoet uw Vlaamse economische vertegenwoordigers

Deze Vlaamse economische vertegenwoordigers zijn dé experts bij uitstek om opportuniteiten, aandachtspuntjes, … in een gewenste regio of land te bespreken.

Deze contactdagen bieden dan ook een unieke kans om tijdens een één-op-één gesprek jouw exportplannen te bespreken. En dat allemaal gratis!

 

Op sommige contactdagen organiseren we ook een Taste of Business over de middag. Tijdens een interactieve lunch treed je samen met collega-ondernemers in gesprek met alle aanwezige Vlev's. De vragen en ervaringen van collega-ondernemers kunnen vaak extra inspirerend zijn.

 

Hier vind je het overzicht van de contactdagen met 'A Taste of Business'.

 


 

 

Activiteiten voor internationaal ondernemen

12 feb 2019

Klaar voor Brexit

Deinze / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
UNIZO zet mee de schouders onder het Brexit Actieplan van de Vlaamse regering om de weerbaarheid van Vlaamse ondernemingen tegen de gevolgen van Brexit te verhogen. ...
13 feb 2019

A Taste of Business Ghana en Zuid-Afrika

Leuven / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Interactieve exclusieve lunch-ontmoeting met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Ghana en Zuid-Afrika
18 feb 2019

Klaar voor Brexit

Steenokkerzeel / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
UNIZO zet mee de schouders onder het Brexit Actieplan van de Vlaamse regering om de weerbaarheid van Vlaamse ondernemingen tegen de gevolgen van Brexit te verhogen.
19 feb 2019

Contactdag Ghana, Zuid-Afrika, Ivoorkust, Congo & Kenia

Geel / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Bespreek gratis uw exportplannen naar Ghana, Zuid-Afrika, Ivoorkust, Congo of Kenia met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit deze landen
20 feb 2019

A Taste of Business Griekenland, Turkije en Israël

Berchem / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal
Interactieve exclusieve lunch-ontmoeting met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers uit Griekenland, Turkije en Israël.

Publicaties voor internationaal ondernemen

Tools voor Internationaal

Webinars

Hieronder vindt u een selectie van onze webinars:

 

Lid worden

Wilt u nog vlotter zaken kunnen doen over de grenzen heen? Blijf dan goed geïnformeerd, verruim uw netwerk en laat u inspireren door de ervaringen van uw collega-ondernemers.

Met een aansluiting bij UNIZO, krijgt u tal van voordelen en dienstverlening. En nog meer in het bijzonder ook alle dienstverlening van UNIZO Internationaal:

  • Fikse kortingen op seminaries en andere acties van UNIZO Internationaal
  • Kortingen op uw deelname aan de opleidingen Masterclass Exportmanagement, Exportformaliteiten, Importeren volgens de regels van de kunst e.a.
  • 40% korting op uw aankoop van het e-book ‘Snel op weg naar het juiste Exportdocument’
  • UNIZO lobbyt voor een eerlijker ondernemersklimaat voor u als Vlaamse KMO. Weg met de oneerlijke handicaps t.o.v. uw concullega’s in het buitenland.
  • 24/7 kunt u terecht met al uw vragen rond internationaal ondernemen: import, export, investeren, juiste partners vinden …
  • U houdt de vinger aan de pols via de gratis nieuwsbrief

Lid worden