Nieuws

Wat doet UNIZO voor freelancers?

Freelancer Summit

Dé jaarlijkse afspraak voor freelance ondernemers die op de hoogte willen blijven van nieuwe trends en business inzichten. Dit jaar focussen we op digitale trends en de impact die ze hebben op het werk van freelancers.

Freelance Fridays

Tijdens de Freelance Friday sessions nodigen we telkens een specialist uit met uitzonderlijke kennis over een interessant onderwerp voor freelancers. Je kan deze sessie online volgen tijdens je lunchpauze van 12u tot 13u.

Coworking-days

Schuif vanaf 9 februari mee aan tafel tijdens de Coworking days en breid je netwerk uit. Je vindt ons in Leuven, Gent, Brugge, Antwerpen, Hasselt en Mechelen!

Dat zelf aan het stuur zitten trekt mij enorm aan. Ook vind ik het belangrijk dat er een match is tussen mezelf en een bepaald project.

Lode Schoors, freelance project manager

Interessante downloads voor freelancers

In ons jaarlijkse Freelancer Focus Rapport brengen we een gedetailleerd portret van het actuele freelancerslandschap, met feiten, cijfers en trends, maar ook met de opinies, verzuchtingen en ambities van freelancers.

Onze schouders onder jouw freelance-activiteit

Als freelancer is je netwerk je broodwinning. Daarom organiseert UNIZO vanaf 9 februari een hele resem Coworking Days doorheen Vlaanderen. Schuif gezellig aan, laat je inspireren door gelijkgestemde ondernemers en leg connecties voor de toekomst.

Schrijf je in voor onze Coworking Days