Nieuws

Wat doet UNIZO voor freelancers?

Freelance Friday

Tijdens de vijf Freelance Friday sessions in 2024 nodigen we jou uit om te komen luisteren naar een specialist met uitzonderlijke kennis. Vanuit je eigen werkplek kan je tijdens de lunch (12u tot 13u) deze interessante babbel volgen en tegelijk meer dan 100 collega-freelancers leren kennen in de chatbox. Je kan deze sessie volledig gratis én online volgen. 

Coworking Days

Tijdens de Coworking Days van UNIZO kan je in 2024 tot 5 maal toe aan een supertarief een hele dag in alle rust, vrijheid en comfort aan jouw projecten werken in de beste coworking spaces in Vlaanderen. We starten de dag samen met een klein ontbijt. Tijdens de lunchpauze kan je live een infosessie bijwonen en word je getrakteerd op een lekkere hap. Afsluiten doen we met een apero-moment. De Coworking Days zijn de ideale combo van werken én netwerken.

Freelance Friendly

Freelance friendly is het allereerste Belgische kwaliteitslabel voor bedrijven die samenwerken met freelancers. Bedrijven die kunnen aangeven dat ze correct en gewetensvol werken met freelancers maken kans om het kwaliteitscertificaat te verkrijgen.

Freelancer Summit: Hét jaarlijks event voor freelancers

Dé jaarlijkse afspraak voor freelance ondernemers die op de hoogte willen blijven van nieuwe trends en business inzichten. Kom met 200 andere freelancers samen op de Freelancer Summit. Je kan er inspiratie opdoen tijdens keynotes, bijleren over verschillende topics in de breakout-rooms én netwerken met jouw collega-freelancers bij een lekker hapje en drankje. Ben je benieuwd naar het thema van dit jaar? De datum voor de editie van 2024 en meer informatie komen binnenkort online. 

Freelancer Summit wordt georganiseerd in samenwerking met GIGHOUSE.

Alles over Freelancer Summit

Word jij Freelancer van het Jaar?

Dat zelf aan het stuur zitten trekt mij enorm aan. Ook vind ik het belangrijk dat er een match is tussen mezelf en een bepaald project.

Lode Schoors, freelance project manager

Interessante downloads voor freelancers

In ons jaarlijkse Freelancer Focus Rapport brengen we een gedetailleerd portret van het actuele freelancerslandschap, met feiten, cijfers en trends, maar ook met de opinies, verzuchtingen en ambities van freelancers.

Onze schouders onder jouw freelance-activiteit

Als freelancer is je netwerk je broodwinning. Daarom organiseert UNIZO vanaf 9 februari een hele resem Coworking Days doorheen Vlaanderen. Schuif gezellig aan, laat je inspireren door gelijkgestemde ondernemers en leg connecties voor de toekomst.

Schrijf je in voor onze Coworking Days

In samenwerking met