Nieuws

Lokaal kopen heeft meer impact dan je denkt.

Kernboodschap van onze Winkelhier-campagnes

Wat doet UNIZO voor retailers?

We lokken klanten met onze Winkelhier-campagnes

Op verschillende momenten doorheen het jaar promoten we jouw meerwaarde als lokale handelaar of "winkelhier". Zo stimuleren we consumenten om bewust lokaal bij jou te blijven kopen. Bekijk hier onze meest recente campagne:  "Gezellige winkelstraat? Bedank je winkelhier".

Winkelhiercampagne

We inspireren je met onze Winkelhier Academie

Onze Winkelhier Academie is er speciaal voor jou. We brengen er een gevarieerd aanbod van infosessies, workshops... Allemaal om jou te inspireren met nieuwe inzichten, tips en adviezen om nog meer en beter met jou zaak te scoren en ze future proof te houden.

Winkelhier Academie

We versterken jou met onze begeleidingen

Wil jij beginnen met online verkopen? Of kan je wat meer financieel inzicht gebruiken? Je zaak doen groeien gaat eenvoudiger met een begeleidingstraject van UNIZO op zak. Experts in verschillend vakgebieden begeleiden jou individueel.

Begeleidingsaanbod

We organiseren het Weekend van de Klant

Elk jaar, begin oktober, organiseren we een heus "Weekend van de Klant", met attenties, animaties en feest in de winkelstraten, om de consumenten die lokaal kopen te bedanken. Voor ons meteen ook een aanleiding om jouw meerwaarde via de pers massaal in de verf te zetten.

Weekend van de Klant

Wek online vertrouwen met het UNIZO E-commercelabel

De wetgeving rond online verkoop is uitgebreid, complex en wijzigt regelmatig. Met het UNIZO E-commercelabel kan je gerust zijn dat jouw webshop aan alle wettelijke regels voldoet, en weten jouw klanten dat ze in alle vertrouwen online bij jou kunnen kopen. UNIZO kent dit kwaliteitslabel toe na een grondige juridische screening en een jaarlijkse controle.

Je komt in aanmerking voor het UNIZO E-commercelabel in volgende gevallen:

  • Je verkoopt online via een webshop rechtstreeks aan de consument. Het UNIZO E-commercelabel wordt niet uitgereikt aan webshops die enkel B2B verkopen omdat hiervoor andere regels gelden.
  • Je bent lid van UNIZO.
  • Jouw webshop is actief of klaar om online te gaan (niet meer in ontwikkelingsfase).

Vertel me er alles over

E-commercelabel
E-commercelabel
E-commercelabel
E-commercelabel