Love to be free, versterkend netwerk voor freelancers

Grote ambities. Razend gevaarlijk om die in ons landje uit te spreken, dat hoeven we jou als ondernemer niet te vertellen. Toch doen we dat wél over Love to be free. Want het geloof in een netwerkplatform voor en door freelancers en zelfstandige dienstverleners is groot. Ons doel: info, advies en ervaringen delen en elkaar inspireren om beter te ondernemen.

Love to be Free

Freelancers. Voor de wetgever bestaan ze zelfs niet, maar ze zijn van goudwaarde in onze economie. Het zijn ondernemers die zelfstandig (zonder personeel)  diensten leveren op basis van projecten en/of tijdsgebonden opdrachten. Met hun specifieke expertise, flexibele instelling en frisse blik geven ze bedrijven een inhoudelijke zuurstof-injectie.

Een netwerk vol ervaring

Ben jij zo’n type ondernemer? Dan kan je zonder twijfel meerwaarde halen uit het Love to be free-netwerk – of je jezelf nu freelancer noemt of niet. De ervaringen van freelancers zelf staan absoluut centraal bij Love To Be Free.

Aanbod op maat van freelancers

UNIZO heeft een steeds groter aanbod op maat van freelancers. Alle afgelopen webinars kan je ook herbekijken in de webinar-bibliotheek. Verder zijn er ook handige tools, een nacalculator en een tarieventool. En tot slot zijn er ook de veel gestelde vragen van freelancers die dankzij de UNIZO-studiedienst een antwoord krijgen.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen van Love to be free gebruik maken. Gewoon even registreren met je lidnummer op de aparte Love to be free-community. Gaandeweg zal je de site zien uitbreiden, met steeds één doel voor ogen: freelancers en zelfstandige dienstverleners nog beter helpen ondernemen. Heb je ideeën, opmerkingen, vragen of kritiek? 'Feel free' om het ons te laten weten via freelancers@unizo.be. We kijken ernaar uit.