ROAD TO GROWTH

Sta je met je onderneming op een kantelpunt en weet je niet goed welke richting je uit moet?

  • Ben je door uitbreiding in een nieuwe fase beland of heb je net de ambitie om uit te breiden en verder te groeien?
  • Gaat het even minder goed? Kamp je met verschillende uitdagingen en wil je de situatie aanpakken?
  • Overweeg je om je bedrijf over te dragen?
  • Heb je nood aan strategisch advies of algemeen advies voor je KMO?

In dat geval staan onze UNIZO-adviseurs voor je klaar. UNIZO werkte samen met Antwerp Management School en Graydon het begeleidingstraject Road to Growth uit voor ondernemers net als jij.

Je UNIZO-coach screent zowel jou als ondernemer als je onderneming. Op basis daarvan maakt hij of zij een objectieve situatieschets. Want het is net door beide analyses te koppelen, dat er interessante inzichten ontstaan. Waar sta je nu? Waar is groei en evolutie mogelijk? Samen stippel je binnen Road to Growth een werkbare richting voor je toekomststrategie uit. Iets voor jou? Laat een coach contact met je opnemen.

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject Road to Growth aan voor slechts 1200 euro excl. btw (de totale kost van een traject bedraagt 3.975 euro).

Ontdek hier alle info Interesse? Schrijf je hier in!

 

“Wij weten waar we naar toe willen"

Wanneer de koffiebars als paddenstoelen uit de grond rijzen, ben je maar beter die ene rode met witte stippen. Dat is waar Tom Janssen en Katrien Pauwels van OR Coffee elke dag opnieuw naar streven. Ze waren dan ook pioniers in hun vakgebied. Al in 2001 begonnen ze hun eigen koffiebranderij en -winkel in Aalst, en in 2009 openden ze in Gent de eerste Belgische espressobar. Intussen hebben ze vier filialen: twee in Gent en twee in Brussel. Hun geheim? Blijven bijleren en groeien. Mét de hulp van Road to Growth.

Lees de volledige getuigenis

 

 

"Je laten adviseren is jezelf verrijken"

Astrid (32) en haar man Roel (37) runnen twee optiekzaken 'De Wolf Opticiens': in Leuven en Puurs. Dat doen ze met een gezonde dosis ambitie, want blijven stilstaan is niet hun ding. De beslissing om hun winkel in Puurs uit te breiden, was voor de jonge ondernemers dan ook een logische stap. “Daarbij konden we wel advies gebruiken, dus klopten we aan bij UNIZO voor een begeleiding Road to Growth.”

Lees de volledige getuigenis

 

 

"Road To Growth gaf ons het zelfvertrouwen dat we nodig hadden"

Yannick (nu 22) en Eline (nu 20) Jaspers namen in de zomer van 2015 het bedrijfje Percon over. Verhuren, verkopen en herstellen van aanhangwagens: ze doen het met veel passie. Toch bleek het voor de prille twintigers niet evident om het vertrouwen van hun klanten te winnen. Daarvoor kregen ze de hulp van UNIZO.

Lees de getuigenis

Contact

Welke begeleiding past bij jouw ondernemersnoden? 

Contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750