Begeleiding STRATEGIE & GROEI

strategie en groei

Werk aan de toekomststrategie van jouw onderneming. Ontvang een strategische analyse en tools voor de uitwerking. 1 intake, 12 adviesuren en 1 opvolggesprek. Duurtijd: max. enkele maanden. Prijs: 850 euro (excl btw).Sta je met je onderneming op een kantelpunt en weet je niet goed welke richting je uit moet? Ben je door uitbreiding in een nieuwe fase beland of heb je net de ambitie om uit te breiden en verder te groeien? Gaat het even minder goed? Kamp je met verschillende uitdagingen en wil je de situatie aanpakken? Overweeg je om je bedrijf over te dragen? Heb je nood aan strategisch of algemeen advies voor je KMO?

In dat geval staan onze UNIZO-coaches voor je klaar, want het traject Strategie & Groei richt zich specifiek op ondernemers die cruciale stappen nemen in de ontwikkeling van hun bedrijf. UNIZO werkte dit traject samen met Antwerp Management School en Graydon uit voor ambitieuze ondernemers, net zoals jij.

Interesse? Schrijf je hier in!

Wat mag je verwachten?

Je UNIZO-coach screent zowel jou als ondernemer alsook jouw onderneming. Op basis daarvan maakt hij/zij een objectieve situatieschets. Want het is net door beide analyses te koppelen, dat er interessante inzichten ontstaan. Waar sta je nu? Waar is groei en evolutie mogelijk? Samen stippel je binnen het traject Strategie & Groei een werkbare richting voor je toekomststrategie uit. 

Het  volledige  coachingsstraject  biedt  jou  een intakegesprek, 12 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Nadien ontvang je dan een actieplan met strategische adviezen opgesteld door jouw coach om zelf verder succesvol te ondernemen. Het traject loopt over enkele weken tot maximaal enkele maanden en kan aangevat worden op het moment dat jij wenst.

Wat kost het?

Persoonlijke begeleiding en advies op maat, is dat wel betaalbaar? Met steun van VLAIO, kunnen we deze (en andere) kwaliteitsvolle begeleidingen aanbieden aan een fractie van de werkelijke prijs, namelijk 850 euro excl. btw. Het is eveneens mogelijk om in te stappen met meer dan één zaakvoerder/vennoot. Per extra deelnemer betaal je 400 euro excl. btw extra. Elke ondernemer kan dus de kans grijpen om kwalitatief begeleid te worden in het ondernemerschap door ervaren coaches.

Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Wij kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan!

Interesse? Schrijf je hier in!

UNIZO Groei&StrategieTestimonial

“Wij weten waar we naar toe willen"

Wanneer de koffiebars als paddenstoelen uit de grond rijzen, ben je maar beter die ene rode met witte stippen. Dat is waar Tom Janssen en Katrien Pauwels van OR Coffee elke dag opnieuw naar streven. Hun geheim? Blijven bijleren en groeien. Mét de hulp van UNIZO en het traject rond Strategie & Groei.

Lees de volledige getuigenis Lees alle tips & testimonials

DOE DE TOEKOMSTSCAN

Je bent vandaag (nog) niet (helemaal) vertrouwd met de trends die de toekomst van jouw onderneming kunnen bepalen? En je weet nog niet waar nieuwe opportuniteiten liggen voor jouw onderneming? In onze toekomstscan kan jij aangeven welke je al toepast en waar eventuele opportuniteiten liggen. Ontvang nadien een rapport op maat.

Hoe toekomstgericht is jouw bedrijf?

Download onze folder Strategie & Groei

Alle informatie nog eens beknopt en gestructureerd in één handige folder? Dat kan! 

Download

  • Contact

    Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het best bij je ondernemingsnoden van vandaag past? Kom langs in één van onze UNIZO-kantoren of contacteer onze Ondernemerslijn
    02 21 22 678