ROAD TO GROWTH

Als ambitieuze ondernemer sta je vaak voor nieuwe uitdagingen en weet je niet altijd welke weg in te slaan. Ben je door uitbreiding in een nieuwe fase beland? Of heb je net de ambitie om uit te breiden, om te groeien? Gaat het even minder goed? Voor welke uitdaging je ook staat, je hoeft dit niet alleen aan te pakken. Ontdek hier een individuele begeleiding om te groeien in wat je doet en hoe je dat doet. 

Interesse? Schrijf je hier in!

Wat vinden ondernemers van Road to Growth? Lees hier enkele getuigenissen

VOOR WIE?

Road to Growth is er voor elke ambitieuze ondernemer op een kantelmoment. Je staat open om jezelf als ondernemer, en eventuele mede-zaakvoerders, beter te leren kennen in functie van het versterken van je bedrijf. Je schrikt er niet voor terug om even stil te staan bij waarmee je bezig bent om,  in de toekomst, op een hoger niveau en met een duidelijke strategie verder te ondernemen.

Herken je jezelf in één van volgende kantelmomenten?

  • Je wenst je bedrijf uit te breiden
  • Je wil je organisatiestructuur versterken
  • Je voelt de impact van bepaalde trends en je wenst hier een antwoord op te bieden
  • Je kampt met een dalende omzet en je wil de situatie aanpakken
  • Je overweegt om je bedrijf over te laten 

WAT?

Aan de hand van scans en intensieve gesprekken maken we een duidelijke analyse van jezelf als ondernemer en van jouw onderneming. Beide inzichten worden aan elkaar gekoppeld en verfijnd en op basis van deze onderlinge verbanden komen we tot interessante nieuwe inzichten en strategische adviezen om verder succesvol te ondernemen. Finaal verwijzen we je door naar begeleidingen, opleidingen, netwerken en bedrijven die je kunnen helpen met de verdere implementatie. Deze begeleiding is een samenwerking tussen UNIZO, Antwerp Management School* en Graydon.   

*Antwerp Management School is een autonome managementschool van de Universiteit van Antwerpen en heeft een prominente plaats verworven op het internationale toneel. Ze bereidt toekomstige managers en leiders voor op sleutelposities in de globale business community en ze stimuleert wereldburgerschap, leiderschap en professionalisme.

Meer weten over het traject? Raadpleeg onze brochure!

HOE INSCHRIJVEN?


Schrijf je hier vrijblijvend in!

Je persoonlijke adviseur neemt snel contact met je op om jouw noden en verwachtingen af te toetsen. Of contacteer gratis de UNIZO Ondernemerslijn via 0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be.

TIMING?

Je kan doorlopend inschrijven. De afspraken worden ingepland in functie van jouw beschikbaarheid en die van jouw coach. Het volledige begeleidingstraject beslaat 12 adviesuren verspreid over drie of vier contactmomenten met je persoonlijke adviseur. Het volledige traject loopt over enkele weken tot maximaal enkele maanden.

KOSTPRIJS: 1200 EURO

Dankzij de steun van het Agentschap Ondernemen en Innoveren bieden we dit begeleidingstraject aan voor slechts 1200 euro excl. btw in plaats van 3.975 euro. Het is mogelijk om in te stappen met meer dan één zaakvoerder/vennoot. Per extra deelnemer betaal je 400 euro excl. btw.

Project partners: