ROAD TO GROWTH - Nieuwe uitdagingen voor jouw onderneming?

Als ambitieuze ondernemer sta je vaak voor nieuwe uitdagingen. Die hoef je niet alleen aan te pakken. Ontdek hier een individueel begeleidingstraject om te groeien in wat je doet en hoe je dat doet.

Interesse? Neem contact op met ons!

VOOR WIE?

Misschien herken je jezelf in één van de volgende kwesties?

 • Je voelt de impact van bepaalde trends en je wilt hier een antwoord op bieden
 • Je wilt de organisatiestructuur versterken
 • Je wilt een eerste medewerker aanwerven en wenst te weten hoe je de juiste keuze kan maken.
 • Je kampt met een dalende omzet en je wilt de situatie aanpakken.
 • Je wenst hulp bij de voorbereiding van een overname of overdracht.

Road to Growth is er voor elke ambitieuze ondernemer die zijn bedrijf wil versterken. Je staat open voor nieuwe ideeën, je wilt innoveren en laat je graag begeleiden door een team van experten.

WAT?

Als ondernemer neem je dagelijks beslissingen, maak je keuzes en stuur je bij waar nodig. Dat klinkt eenvoudiger dan dat het in realiteit is. Op een bepaald moment staat elke ondernemer voor één of meerdere uitdagingen. Het is op die momenten belangrijk dat je kan beroep doen op experten die je hierbij kunnen helpen. Road to Growth is een begeleidingstraject op maat van ambitieuze ondernemers die voor deze kantelmomenten staan in het ondernemerschap, en die willen groeien in wat ze doen en hoe ze dat doen.

Tijdens drie intensieve gesprekken maken we een duidelijke analyse van jouw onderneming: de huidige situatie en de nieuwe uitdagingen. Op basis van die informatie bekijken we de sterke in minder sterke punten van jou als ondernemer als van jouw onderneming zelf. Daarna stellen we een actieplan op om verder succesvol te ondernemen. Dankzij de expertise van UNIZO, Graydon, Antwerp Management School* en externe experten kunnen we een sterk individueel begeleidingstraject opstellen. De gemiddelde doorlooptijd duurt 3 à 4 maand, wat maakt dat je de actiepunten snel kan uitvoeren.

Geen one size fits all, elk begeleidingstraject is anders en levert voor elke ondernemer andere resultaten op!

*Antwerp Management School is een autonome managementschool van de Universiteit van Antwerpen en heeft een prominente plaats verworven op het internationale toneel. Ze bereidt toekomstige managers en leiders voor op sleutelposities in de globale business community en ze stimuleert wereldburgerschap, leiderschap en professionalisme

Brochure Road to Growth

Road to Growth uitgelegd in 90 sec?

 

VOORWAARDEN?

 • Je bent ondernemer in hoofdberoep
 • Je onderneming is gevestigd in Vlaanderen

Na een vrijblijvend intakegesprek bekijken we of Road to Growth het juiste begeleidingstraject is voor jouw onderneming.

HOE INSCHRIJVEN?

Schrijf je hier vrijblijvend in. Je persoonlijke adviseur neemt snel contact met je op om af te toetsen of deze begeleiding bij je past. Of bel rechtstreeks naar je provinciale UNIZO-kantoor:

 • West-Vlaanderen - 056 26 44 44
 • Oost-Vlaanderen - 09 235 49 94
 • Antwerpen - 03 213 92 50
 • Vlaams-Brabant & Brussel - 016 28 44 41
 • Limburg - 011 26 30 18

KOSTPRIJS
Dankzij de steun van het Agentschap Ondernemen en Innoveren bieden we dit begeleidingstraject aan voor 850€ excl. BTW. Het is mogelijk om in te stappen met meer dan één zaakvoerder/vennoot. Je betaalt een meerprijs van 300€ exl. BTW per extra analyse.

Interesse? Neem contact op met ons!

 

Project partners: