UNIZO FREELANCE, Love to be Free

freelancerUNIZO FREELANCE is het versterkend netwerk voor freelancers.
UNIZO adviseert, inspireert en verbindt freelancers om hen te helpen groeien als ondernemer.  Jaalijks worden - zowel online als offline - verschillende evenementen georganiseerd met interessante workshops en keynotes. 

Freelance Friday in 2022

Freelance Friday is een online studio talkshow waarin Riadh Bari elke aflevering enkele interessante gasten ontvangt. 
De volgende aflevering kan je live volgen op vrijdag 16 september. In de aflevering gaan we op zoek naar "Meer factureerbare uren voor je freelance onderneming" 
Dat doen we samen met Herman Hellemans (Coaching Planet), Marleen Deleu (NextConomy) en Johan Huygh (ToManage). 
Je hoort in deze aflevering ook weer hoe collega's streven naar meer efficiëntie. 

Schrijf je nu al in op http://www.freelancefriday.be en mis niets van deze interessante talkshow, van 12 tot 13u00 tijdens de lunchbreak op vrijdag 16 september.  Ben je bij de eerste 100 freelancers die zich registreerden? Dan ontvang je zelfs een gratis lunch van Foodmaker

Schrijf je in

Dag van de Freelancer op donderdag 6 oktober 2022Dag van de Freelancer op 6 oktober 2022

Dag van de Freelancer is de jaarlijkse hoogmis voor freelancers in Vlaanderen. Een hele namiddag luister je er naar interessante sprekers en keynote sessies rond het thema: Financiën? Doe je Zo!
Ook UNIZO-topman Danny van Assche zal er zijn, hij stelt u het Freelance Focus Rapport 2022 voor. Een overzicht van de resultaten van de grootste enquëte onder freelancers in Vlaanderen! 
Speciaal voor de Dag van de Freelancer heeft kennisorganisatie NextConomy gewerkt aan een rapport rond Freelance Matching Systems zoals Jellow, Malt, Gighouse, Opdrachten.be,... die steeds populairder worden in België. Ook dit rapport wordt voorgesteld en geeft jou inzichten over de pro's en contra's, de do's en dont's op de verschillende platformen. 

Voor dit evenement nodigen we je uit in het fantastische Greenhouse BXL in Diegem. 

Volg zeker onze website dagvandefreelancer.com voor alle info!

Lerend netwerk FreeBiz

Mis jij soms een klankbord, een sparringpartner, iemand om je ideeën en uitdagingen mee te bespreken, om je te ondersteunen bij het nemen van beslissingen, om je advies te geven? Dan is het FreeBiz lerend netwerk absoluut iets voor jou! Met een beperkte groep freelancers deel je je eigen verhaal en inzichten, leer je van de anderen én krijg je extra kennis en tools aangereikt van toptrainers. 

Uurtariefcalculator

Hoe bepaal jij je tarieven? Met de natte vinger? Doe de oefening en maak gebruik van onze uurtariefcalculator. Dankzij deze tool kom je gefundeerd tot een goed, onderbouwd tarief. Voer de parameters in en je ziet meteen of je vandaag te weinig, net genoeg of zelfs meer dan genoeg aanrekent?

Bereken je tarief met de uurtariefcalculator