UNIZO FREELANCE, Love to be Free

freelancerUNIZO FREELANCE is het versterkend netwerk voor freelancers. UNIZO adviseert en inspireert freelancers om hen te versterken als ondernemers.  Jaarlijks worden er verschillende evenementen georganiseerd waarop we Freelancers samenbrengen.

Freelance Friday in 2022

Op vrijdag 16 september hebben we het in een nieuwe aflevering van Freelance Friday over hoe je “Meer factureerbare uren voor je Freelance onderneming”
Een heel interessant gesprek met specialisten in onze studio, en we gingen ook luisteren bij collega-freelancers over hoe zij dit aanpakken in de praktijk. 

Schrijf je in op http://www.freelancefriday.be en ontvang de online link. Mis niets van deze interessante talkshow, van 12 tot 13u30 tijdens de lunchbreak op vrijdag 16 september en dit volledig gratis
Ben je bij de eerste 100 freelancers die zich registreerden? Dan ontvang je zelfs een gratis lunch van Foodmaker

Schrijf je in

Love to be Free!

Freelancers, voor de wetgever bestaan ze zelfs niet maar ze zijn van goudwaarde voor onze economie. Het zijn ondernemers die zelfstandig (zonder personeel) diensten leveren op basis van projecten en/of tijdsgebonden opdrachten. Met hun specifieke expertise, flexibele instelling en frisse blik geven ze bedrijven een inhoudelijke zuurstofinjectie. 

Meer weten over het aantal freelancers en de tendensen? Lees ons Freelance Focus Rapport 2021

Aanbod op maat van freelancers

UNIZO heeft een steeds groter aanbod op maat van freelancers. Enkele keren per jaar is er de online adviesdag Freelance Friday. En jaarlijks vieren we de Dag van de Freelancer tijdens een inspirerend live event. Jezelf laten inspireren kan tijdens een van onze vele webinars

Maak een account aan en bekijk de webinars

Wil je nog meer weten? 

Wanneer je lid wordt van UNIZO, heb je automatisch ook toegang tot handige tools, modeldocumenten en de uurtariefcalculator. Maar dat is nog niet alles: daarnaast krijg je als freelancer ook een antwoord op ál jouw vragen bij onze experten. Persoonlijk en op jouw maat.

Word lid en geniet van ons aanbod  

Lerend netwerk FreeBiz

Mis jij soms een klankbord, een sparringpartner, iemand om je ideeën en uitdagingen mee te bespreken, om je te ondersteunen bij het nemen van beslissingen, om je advies te geven? Dan is het FreeBiz lerend netwerk absoluut iets voor jou! Met een beperkte groep freelancers deel je je eigen verhaal en inzichten, leer je van de anderen én krijg je extra kennis en tools aangereikt van toptrainers. 

Uurtariefcalculator

Hoe bepaal jij je tarieven? Met de natte vinger? Doe de oefening en maak gebruik van onze uurtariefcalculator. Dankzij deze tool kom je gefundeerd tot een goed, onderbouwd tarief. Voer de parameters in en je ziet meteen of je vandaag te weinig, net genoeg of zelfs meer dan genoeg aanrekent?

Bereken je tarief met de uurtariefcalculator