UNIZO Love to be free, versterkend netwerk voor freelancers

freelancerLove to be free is het versterkend netwerk voor freelancers. In deze UNIZO-doelgroepwerking delen we info, advies en ervaringen en inspireren we (elkaar) om beter te ondernemen. 

Log in en krijg toegang tot de freelancewebinars of de uurtariefcalculator! 

Inloggen

Freelance Friday in 2022

Ook in 2022 staan er heel interessante vrijdagen op de planning. Hou de UNIZO-kanalen in het oog voor de eerstvolgende editie!

Wij geloven erin!

Freelancers. Voor de wetgever bestaan ze zelfs niet, maar ze zijn van goudwaarde voor onze economie. Het zijn ondernemers die zelfstandig (zonder personeel) diensten leveren op basis van projecten en/of tijdsgebonden opdrachten. Met hun specifieke expertise, flexibele instelling en frisse blik geven ze bedrijven een inhoudelijke zuurstofinjectie.

Meer weten over het aantal freelancers en de tendensen? Lees ons Freelance Focus Rapport 2021

Aanbod op maat van freelancers

UNIZO heeft een steeds groter aanbod op maat van freelancers. Enkele keren per jaar is er de online adviesdag Freelance Friday. En jaarlijks vieren we de Dag van de Freelancer tijdens een live inspirerend netwerkevent. Jezelf laten inspireren kan tijdens een van onze vele webinars

Maak een account aan en bekijk de webinars

Wil je nog meer weten? 

Wanneer je lid wordt van UNIZO, heb je automatisch ook toegang tot handige tools, modeldocumenten en de uurtariefcalculator. Maar dat is nog niet alles: daarnaast krijg je als freelancer ook een antwoord op ál jouw vragen bij onze experten. Persoonlijk en op jouw maat.

Word lid en geniet van ons aanbod