Infosessies brexit

Laatste aanpassing: 
27/04/2021

Facebook Lives brexit 

In samenwerking met Flanders Investment & Trade organiseert UNIZO informatieve sessies rond de brexit. Deze sessies vinden plaats via Facebook en kunnen daardoor achteraf integraal herbekeken worden.

De sessie van 25 augustus met Thomas Pirard (UNIZO), Hans De Backer (FIT), Lode Verkinderen (TLV) en Werner Rens (Douane) kan je hier herbekijken.
De sessie van 16 december met Thomas Pirard (UNIZO), Hans De Backer (FIT) en Andreas Witdouck (BuZa) kan je hier herbekijken.

De sessie van 8 januari 2021 geeft een overzicht op de inhoud van het akkoord tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie en gaat dieper in op de impact op de bedrijven. U kan deze sessie hier herbekijken

De komende weken worden nog tal van webinars georganiseerd door UNIZO en haar partners. Onder meer op initiatief van de POM West-Vlaanderen, Voka West-Vlaanderen, Flanders Investment and Trade en UNIZO West-Vlaanderen (i.k.v. het project CONQUER). Onder de noemer 'West Flanders, gateway to Europe’ slaan we de handen in elkaar om West-Vlaamse ondernemers (verder) klaar te stomen voor de periode na de Brexit.

 

Brexit-vragen?

Laat ze ons weten via: internationaal@unizo.be 

Meer over: Brexit

Op zoek naar meer ondernemersinfo?

UNIZO ondernemerslijn - 0800 20 750Voor andere nuttige ondernemersinfo
raadpleeg hier het UNIZO Kennisnet:
geef je zoekterm in of zoek per thema
of trefwoord in onze databank.

Of contacteer UNIZO Ondernemerslijn voor
een persoonlijk eerstelijns advies of een
nuttig contact.

Ons adviesteam staat voor je klaar!