Gratis ondersteuning op jouw maat met je provinciale hr-adviseur!

Als ondernemer sta je voor heel wat uitdagingen, ook met je personeel. 'Elk Talent Aan Boord' gaat samen met jou op zoek naar een duurzame, toekomstgerichte inclusieve hr-aanpak. 

Een hr-beleid op jouw maat

Hoe is de huidige situatie? Waar zijn er knelpunten? Of waar is optimalisatie mogelijk? Onze hr-adviseurs onderzoeken jouw hr-aanpak van kop tot teen en gieten dit op maat van jouw bedrijf in een actieplan. Dat doen we met eigen expertise, maar ook met die van ons netwerk van collega’s en partners om op die manier voor de meest pragmatische oplossing te gaan. Je krijgt dus een totaalpakket van mogelijkheden waar alle aspecten van een inclusief hr-beleid aan bod komen en dat volledig op jouw maat.

Maak een afspraak met onze hr-adviseurs

Elk Talent Aan Boord hoe werkt het

Doe onze hr-scan!

Met onze gratis hr-scan peilen we hoe jij staat tegenover je personeelsbeleid.  Dit aanbod is voor IEDERE ONDERNEMING, óók voor de kleinere ondernemingen (kmo’s) én voor bedrijven die zelfs geen personeelsbeleid hanteren en advies nodig hebben. Aan de hand van een korte vragenlijst (10min), doen we een objectieve analyse en bekijken we welke stappen gezet kunnen worden om Elk Talent binnen je bedrijf maximaal te laten open bloeien en indien nodig nieuwe medewerkers te rekruteren. 

Doe de hr-scan

Elk talent aan boord, want...

JA, ik wil deel uitmaken van de groeiende groep ondernemers die bewust kiezen voor méér inclusie en méér diversiteit.

JA, ik geloof in de meerwaarde van inclusie en diversiteit voor ons bedrijf.

JA, ik erken het maatschappelijk belang van meer inclusie en diversiteit in ons bedrijf en neem als ondernemer hiervoor mijn verantwoordelijkheid op.

JA, ik wil garant staan voor inclusie en diversiteit door oog te hebben voor discriminatie.

JA, ik ga akkoord om dit engagement in ons bedrijf concreet te maken.

Gratis aanbod bij jou op de werkvloer met steun van het Europees Sociaal Fonds.