KMO ADVIESRAAD: klankbord voor uw KMO

Als ondernemer wilt u dat uw bedrijf vooruitgaat. En dat gaat vaak beter als u even stilstaat. Want stilstaan om te reflecteren over de koers die u best volgt, is de ideale manier om te groeien.

Omring u met de juiste adviseurs-experts

Grote bedrijven schakelen hiervoor vaak externe deskundigen in. Maar omdat ook KMO’s de behoefte hebben aan een extern, objectief klankbord, lanceerde UNIZO de KMO Adviesraad.

UNIZO weet maar al te goed dat u er dikwijls alleen voor staat bij het nemen van belangrijke beslissingen in uw KMO. Met de oprichting van een KMO adviesraad kan u dit voor een stuk opheffen. Sinds 2011 begeleidde UNIZO meer dan 250 KMO’s bij de oprichting van hun KMO-adviesraad. Uit onderzoek van HUB Brussel bij de eerste 50 KMO-adviesraden blijkt dat zowel ondernemers als adviseurs zeer tevreden zijn over de resultaten!

Een adviesraad op maat van uw KMO

Dit adviserend platform bestaat uit onafhankelijke specialisten die u helpen bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen. Wenst u uw bedrijfsstrategie verder uit te tekenen of heeft u nood aan meer marketingkennis? Overweegt u buitenlandse markten te verkennen of bent u op zoek naar hulp bij uw expansieplan? Of wil u uw personeelsbeleid professioneel uitbouwen? Misschien bent u de opvolging in het bedrijf aan het voorbereiden en wilt u de opkomende generatie nauwer betrekken bij het bedrijfsbeleid?

Met experts in het gewenste vakgebied

Waarover u ook deskundig advies wenst, UNIZO zoekt voor u de geschikte experts om te zetelen in uw Adviesraad. UNIZO stelt u een geschikte mix aan specialisten in de gewenste vakgebieden voor waarbij u beslist wie er uiteindelijk in uw KMO-adviesraad zal zetelen.

Aan een betaalbaar tarief

En ook al is extern advies goud waard, UNIZO houdt de KMO Adviesraad erg betaalbaar. Grijp dus deze kans om een KMO Adviesraad te installeren in uw bedrijf. U vindt alvast meer info op de website van KMO Adviesraad.