KMO ADVIESRAAD: klankbord voor jouw KMO

Als ondernemer wil je dat jouw bedrijf vooruitgaat. En dat gaat vaak beter als je even stilstaat. Want stilstaan om te reflecteren over de koers die jij best volgt, is de ideale manier om te groeien. Hoe je dat doet? Met een KMO Adviesraad natuurlijk!

UNIZO weet maar al te goed dat jij er dikwijls alleen voor staat bij het nemen van belangrijke beslissingen in uw KMO. Met de oprichting van een KMO adviesraad kan je dit voor een stuk opheffen. Sinds 2011 begeleidde UNIZO meer dan 250 KMO’s bij de oprichting van hun KMO-adviesraad. Uit onderzoek van HUB Brussel bij de eerste 50 KMO-adviesraden blijkt dat zowel ondernemers als adviseurs zeer tevreden zijn over de resultaten!

Ik wil een KMO Adviesraad!

Met een KMO Adviesraad...

  • lanceer je een klankbord en denktank voor jouw bedrijf
  • heb je systematisch aandacht voor de langetermijnvisie en de strategie van jouw KMO
  • bevorder je de transparantie en de continuïteit van de besluitvorming
  • help je het evenwicht bewaken tussen het belang van de onderneming en jouw eigen of het familiale belang
  • overstijg je de eenzaamheid als bedrijfsleider 

Een adviesraad op maat van jouw KMO

Dit adviserend platform bestaat uit onafhankelijke specialisten die u helpen bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen. Wens je jouw bedrijfsstrategie verder uit te tekenen of heb je nood aan meer marketingkennis? Overweeg je buitenlandse markten te verkennen of ben je op zoek naar hulp bij jouw expansieplan? Of wil je je personeelsbeleid professioneel uitbouwen? Misschien ben je de opvolging in het bedrijf aan het voorbereiden en wil je de opkomende generatie nauwer betrekken bij het bedrijfsbeleid?

Met experts in het gewenste vakgebied

Waarover je ook deskundig advies wenst, UNIZO zoekt voor jou de geschikte experts om te zetelen in jouw Adviesraad. UNIZO stelt je een geschikte mix aan specialisten in de gewenste vakgebieden voor waarbij jij beslist wie er uiteindelijk in uw KMO-adviesraad zal zetelen.

Aan een betaalbaar tarief

En ook al is extern advies goud waard, UNIZO houdt de KMO Adviesraad erg betaalbaar. Grijp dus deze kans om een KMO Adviesraad te installeren in uw bedrijf. Je vindt alvast meer info op de website van KMO Adviesraad.

Contact

Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het beste bij jouw ondernemingsnoden vandaag past?
Kom langs in één van onze unizo-kantoren of contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn via
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750