Info & Advies

Eerstelijns advies »

Zit je met een vraag? Check dan even het UNIZO Kennisnet, een online databank. Of stel je vraag rechtstreeks aan een adviseur van de UNIZO Ondernemerslijn! Voor advies op maat bieden we je de gepaste begeleiding. 

Stel hier jouw vraag

Modelcontracten »   

Ben je op zoek naar een handelsdocumenten, een contract, een arbeidsovereenkomst of huurovereenkomst? Wil je een ingebrekestelling of bezwaarschriften versturen?

Download je modelcontract

Individuele begeleiding »

Een bedrijf opstarten of runnen loopt niet altijd van een leien dakje. Je moet van alle markten thuis zijn en dat is niet evident. Misschien kan jij ook wel professioneel advies en begeleiding gebruiken? 

Zoek een begeleiding

Juridische bijstand »

Op zoek naar een advocaat om je bij te staan in een geschil? Bij een UNIZO-advocaat geniet je één uur gratis bijstand. Of wil je weten of een contract of document juridisch ok is? Laat het dan screenen via de UNIZO Legal Scan.

Zoek hier een advocaat

Laat je contract screenen

Publicaties »

De nieuwste trends, inspirerende ondernemersverhalen, themagidsen ? Dat en nog zoveel meer vind je in ons ZO Magazine, de UNIZO Adviesbrief, de Adviespockets en Snelwijzers. Blijf op de hoogte en verruim je kennis.

Naar publicaties

Nieuws »

UNIZO heeft een uitgesproken mening over zowat alle thema's die de zelfstandige ondernemers van dichtbij of van veraf raken. En die mening dragen we uit in onze nieuws- en persberichten. 

Naar nieuwsoverzicht

  

UNIZO onderzoek en statistiek »

Gefundeerd. Op die manier moeten de belangen van elke ondernemer verdedigd worden. Met cijfers, kennis en statistieken onderbouwt UNIZO haar standpunten.

Naar onderzoek en statistiek