Info & Advies

Advies »

Aftrekbare beroepskosten, btw, verzekeringen, belastingen, pensioen, personeel... Met UNIZO willen wij jou zo goed mogelijk adviseren. Zit je met een vraag? Wie weet vind je het antwoord op ons kennisnet? Zo niet kan je als UNIZO-lid altijd terecht bij onze UNIZO Ondernemerslijn!

Naar Ondernemerslijn en Kennisnet

Modelbrieven- en contracten »   

Ben je op zoek naar een handelsdocumenten, een contract, een arbeidsovereenkomst of huurovereenkomst? Wil je een ingebrekestelling of bezwaarschriften versturen?

UNIZO biedt jou de 200 meest gevraagde modelbrieven en -contracten voor ondernemers.

Download hier je gewenste modelbrief of contract.

Publicaties »

De nieuwste trends, inspirerende ondernemersverhalen, een quiz met spetterende prijzen? Of eerder op zoek naar een concreet advies? Dat en nog zoveel meer vind je in ons ZO Magazine, de UNIZO Adviesbrief, de Adviespockets en Snelwijzers. Blijf op de hoogte en verruim je kennis. In onze databank van publicaties is er voor ieder wat wils!

Naar publicaties

Nieuws »

UNIZO heeft een uitgesproken mening over zowat alle thema's die de zelfstandige ondernemers van dichtbij of van veraf raken. En die mening dragen we uit in onze nieuws- en persberichten. Benieuwd? Neem eens een kijkje!

Naar nieuwsoverzicht

UNIZO onderzoek en statistiek »

Gefundeerd. Op die manier moeten de belangen van elke ondernemer verdedigd worden. Met cijfers, kennis en statistieken probeert UNIZO standpunten te staven en te onderbouwen. 

Naar onderzoek en statistiek