In de kijker

Meer nieuws, opinies en getuigenissen

KRACHTWERK.

Meer dan ooit hebben we nood aan een krachtig beleid om onze welvaart te vrijwaren. Krachtwerk dus. Lees onze ondernemersprioriteiten naar aanleiding van de federale, regionale en Europese verkiezingen op 9 juni.

UNIZO komt op.

Gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. UNIZO bepaalde 7 speerpunten voor een ondernemersvriendelijk lokaal beleid. Ontdek mooie praktijkvoorbeelden die tonen hoe steden en gemeenten ondernemers kunnen ondersteunen. 

UNIZO in Brussel

Ondernemen in Brussel biedt veel kansen, maar brengt ook unieke uitdagingen van alle aard met zich mee. Doe je zaken in of met onze hoofdstad?

Wat kan UNIZO voor jou betekenen?

Versterkt ondernemers

Met een uitgebreid aanbod aan infosessies, opleidingen en events, versterkt UNIZO jouw onderneming. De UNIZO-experten en onze gratis ondernemerslijn leveren persoonlijk advies.

Verbindt ondernemers

UNIZO is een sterk netwerk van lokale ledenverenigingen, provinciale en nationale vertegenwoordiging en meer dan 110.000 leden met een hart voor ondernemers en ondernemerschap.

Verdedigt ondernemers

Met cijfers, kennis en statistieken onderbouwt UNIZO de standpunten waarmee het de belangen van ondernemend Vlaanderen en Brussel verdedigt op alle niveaus.

Word nu lid en 
geniet van alle voordelen.

Al UNIZO-lid maar nog geen digitale account. Maak hem nu!

Ben je al UNIZO-lid, maar heb je nog geen digitale account? Maak hem dan nu meteen aan en krijg onbeperkt toegang tot al onze informatie, adviezen, tools en ledenvoordelen. Jouw digitale account laat ons ook toe om jou te versterken op maat van jouw interesses.

Ik maak een digitale UNIZO-account aan

Nog geen UNIZO-lid? Sluit je dan vandaag nog aan! Want lid worden van UNIZO is deel uitmaken van het strafste ondernemersnetwerk in Vlaanderen en Brussel. Ontdek hier hoe ook UNIZO jou als lid op diverse fronten kan versterken.

Ja, overtuig mij om lid te worden