Limburg

UNIZO voor uWie risico neemt, welvaart creëert en op het einde van de maand zelf voor zijn centen zorgt, verdient de beste ondersteuning en verdediging. En dat is exact wat UNIZO doet. Zo willen wij voor jou en elke andere zelfstandige ondernemer dé onmisbare partner zijn.

Wist je bijvoorbeeld ook dat UNIZO Limburg bijna 5.000 eigenaar-ondernemers verbindt en een 30-tal lokale afdelingen met ruim 300 bestuursleden telt?

De kleppers die zich elke dag vol enthousiasme voor Limburgse ondernemers inzetten, ontdek je op deze pagina. En hier vind je een terugblik naar alles wat we deden om ondernemers te helpen in 2020, samen met de ambities die we onszelf in 2021 stellen om ondernemers te ondersteunen én te verdedigen. 

Ondernemende groeten
Bart Lodewyckx - gedelegeerd bestuurder

 

Veel ondernemers moeten de aanvraag voor ‘gewone’ economische werkloosheid voor 10 december starten. Indien de versoepelde procedure economische werkloosheid door overmacht corona niet...

 

“Doe ik het goed?” Stelt u zich die vraag ook weleens? Welnu, dan kunnen we u geruststellen: u behoort tot de grote meerderheid...