In de kijker

Lees hier veel meer nieuws- en andere berichten

Nieuws, opinies, getuigenissen, persberichten,...

Je vindt ze allemaal hier

Op de barricaden, 75 jaar UNIZO
"Onze aanpak en aanbod veranderen onafgebroken, maar ons DNA blijft eeuwig intact"

Dit jaar viert UNIZO haar 75-jarig bestaan. Een mijlpaal en een gedroomde gelegenheid om zowel terug als vooruit te kijken. Dat doen we samen met huidig gedelegeerd bestuurder, Danny Van Assche, en met Petrus Thys, die sinds eind jaren ’50 tot begin jaren ’90 aan het roer stond van wat toen nog het NCMV – voluit Nationaal Christelijk Middenstandsverbond – heette.

Dit is het boeiende verhaal van UNIZO, gisteren, vandaag en morgen...

Petrus en Danny
Petrus en Danny
Petrus en Danny
Petrus en Danny

Wat kan UNIZO voor jou betekenen?

Versterkt ondernemers

Met een uitgebreid aanbod aan infosessies, opleidingen en events, versterkt UNIZO jouw onderneming. De UNIZO-experten en onze gratis ondernemerslijn leveren persoonlijk advies.

Verbindt ondernemers

UNIZO is een sterk netwerk van lokale ledenverenigingen, provinciale en nationale vertegenwoordiging en meer dan 110.000 leden met een hart voor ondernemers en ondernemerschap.

Verdedigt ondernemers

Met cijfers, kennis en statistieken onderbouwt UNIZO de standpunten waarmee het de belangen van ondernemend Vlaanderen en Brussel verdedigt op alle niveaus.

Word nu lid
en geniet van alle voordelen 
die UNIZO te bieden heeft.

Al UNIZO-lid maar nog geen digitale account. Maak hem nu!

Ben je al UNIZO-lid, maar heb je nog geen digitale account? Maak hem dan nu meteen aan en krijg onbeperkt toegang tot al onze informatie, adviezen, tools en ledenvoordelen. Jouw digitale account laat ons ook toe om jou te versterken op maat van jouw interesses.

Ik maak een digitale UNIZO-account aan

Nog geen UNIZO-lid? Sluit je dan vandaag nog aan! Want lid worden van UNIZO is deel uitmaken van het strafste ondernemersnetwerk in Vlaanderen en Brussel. Ontdek hier hoe ook UNIZO jou als lid op diverse fronten kan versterken.

Ja, overtuig mij om lid te worden