Recht op ondernemen

Al ondertekend door
ondernemers

Ik kom op voor het recht op ondernemen!

Wat is het 'Recht op Ondernemen'?

De afgelopen maanden moesten jij en talrijke andere ondernemers de activiteiten stopzetten door corona. Ook al was de lockdown nodig, het betekende een harde klap voor de ondernemerswereld. En dat willen we niet nog eens meemaken.

Daarom willen wij het recht op ondernemen opeisen:

  • Het recht op ondernemen is een recht dat tenvolle gerespecteerd moet worden.
  • Er mag geen nieuwe lockdown komen!
  • We eisen een degelijke coronabestrijding, met testing en tracing, en maatregelen die bewezen doeltreffend zijn. 
  • De overheid moet ondernemers laten ondernemen op een veilige maar ook rendabele manier.
  • We vragen aandacht voor ondernemers. Want ook de komende maanden wordt het vechten voor hen. En hebben we steun nodig!

 

Zo willen we ons door de crisis werken. Help jij mee om het recht op ondernemen op te eisen? Teken dan hierboven de petitie door ons symbolisch je elleboog te geven, als coronaproof gebaar voor het recht op ondernemen! 

Wat vragen de ondernemers aan de regering?

 

Veilig ondernemen!

Natuurlijk ondersteunen we bij UNIZO de doeltreffende maatregelen omtrent afstand, mondmaskers, handen wassen, … die de overheid oplegde.

Ondernemers en klanten hebben al bewezen dat het kan. We roepen iedereen dan ook op om de maatregelen zo goed mogelijk toe te passen zodat er geen nieuwe, strengere coronamaatregelen moeten komen.

Daarom staan de ellebogen - als coronaproof gebaar - symbool voor het recht op ondernemen. Omdat je vuistje of je hand nu eenmaal niet coronaproof is....

Check alle richtlijnen op www.unizo.be/corona